Vrijwilligerswerk doen

In Harderwijk en Hierden zijn al veel mensen actief als vrijwilliger. Toch zijn er nog veel vrijwilligersorganisaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers, jong en oud(er). Naast dat vrijwilligerswerk heel belangrijk is, ontwikkel je jezelf en levert het veel plezier op.

Vrijwilligersmarkt The Movie

Zoek jij een toffe klus voor je maatschappelijke stage? Of ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? In plaats van de fysieke vrijwilligersmarkt hebben verschillende vrijwilligersorganisaties korte video’s opgenomen. In deze video’s vertellen ze wie ze zijn, wat ze doen en naar welke vrijwilligers ze op zoek zijn. Alle vrijwilligersorganisaties zijn op zoek naar zowel Maatschappelijke Stagiaires als vrijwilligers.

Kijk op het YouTube kanaal van Zorgdat voor de losse video’s: Zorgdat – YouTube

Vacature zoeken

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk heeft een digitale vacaturebank voor vrijwilligersfuncties. Hierin staan veel vrijwilligersvacatures. Klik hier om vacatures te zoeken.

Maatschappelijke stage?

Ga je naar het voortgezet onderwijs en zoek je een geschikte plek voor een maatschappelijke stage (MAS)? Meer over de mogelijkheden van je maatschappelijke stage
Bel gerust voor meer informatie

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je terecht bij Esmee en Aleja, coördinatoren van het Servicepunt Vrijwilligerswerk.

Ze denken graag met je mee over leuke en passende vrijwilligersvacatures. Bijvoorbeeld als je nog niet precies weet wat je wil gaan doen of omdat je vanwege een beperking bepaalde eisen stelt aan het vrijwilligerswerk.

De coördinatoren zijn bereikbaar via emailadres vrijwilligerswerk@zorgdat.nl 

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken