Zit je op het voortgezet onderwijs? En zoek je een leuke en leerzame plek voor je maatschappelijke stage?

Kijk voor alle stagemogelijkheden op MaS4You. Hier vind je een overzicht van alle plekken voor maatschappelijke stage in de regio Noord-Veluwe. De website is bedoeld voor leerlingen uit Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde en Putten.

Let wel: om stages te kunnen zoeken, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen inloggegevens? Vraag deze dan aan je mentor of stagecoördinator.

Leren om verantwoordelijkheid te nemen

Bij een maatschappelijke stage maak je kennis met het vrijwilligerswerk bij een non-profit organisatie. Het doel van de stage is dat je iets doet voor een ander. Op die manier maak je kennis met de samenleving en leer je hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen voor een ander. Je leert nieuwe mensen kennen. Je ontdekt waar je goed in bent. En je krijgt waardering. En misschien krijg je zelf belangstelling om (nu of later) vrijwilligerswerk te doen.

Waar wil jij stagelopen?

Ons advies: zoek een stageplek bij een organisatie waar je interesse naar uitgaat. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

 • Een sportvereniging
 • Een zorgorganisatie
 • Een jongerencentrum
 • Een museum
 • Een welzijnsorganisatie zoals Zorgdat


  Klussen aanbieden

  Werk je bij een organisatie die maatschappelijk stages aanbiedt? De stagemakelaars adviseren je graag over nuttige stageklussen en over de begeleiding. Heb je behoefte aan extra scholing van jezelf of je vrijwilligers? Of loop je ergens tegenaan in de praktijk? Laat het ons weten. Dan kunnen wij een bijeenkomst organiseren om dieper in te gaan op dit onderwerp.

  Meer informatie?

  Wil je als leerling meer informatie over de mogelijkheden van een maatschappelijke stage? Neem dan contact op met Soraya Valenko

  Zij is stagemakelaar voor de maatschappelijke stages in Harderwijk. Soraya  denkt graag met je mee over een leuke stage.

  Je kunt  mailen naar maatschappelijkestage@zorgdat.nl of bellen met 0341 43 46 56.

  Nog geen account?
  Schrijf je binnen 2 minuten in!
  Account aanmaken